Couture Wedding by PATCHOULI

In nebuloasa universului, miliarde de stele stralucesc cu un scop. Iar legaturile dintre ele, pentru noi nevazute, traseaza liniile destinului fiecaruia dintre noi.
Cand intelegem ca existenta noastra nu este accidentala si nici incidentala, incepem sa intelegem corect viata. Si sa ne raportam existenta la o forta cuprinzatoare, capabila sa guverneze intregul Cosmos.
Si acum sa ne gandim: in acest Cosmos infinit, care sunt sansele ca El si Ea, intr-o completare perfecta, sa isi atinga vietile? Printre cele peste 7 miliarde de oameni, cum reusesc doi indivizi sortiti unul altuia sa se cunoasca si sa isi inceapa povestea impreuna?
Legea divina a Iubirii – asa ne place noua sa o numim. Si odata ce realizam ca nu-i deloc intamplator ca ne-am intalnit iubitul sau iubita, trebuie sa admitem si miracolul acestui moment. Dintre toate combinatiile posibile ale epocilor, varstelor si colturilor lumii, tu si el/ea v-ati intalnit. Desi un ocean de posibile drumuri ale vietilor voastre a existat, la final ati ajuns sa pasiti pe aceeasi strada.
Si acesta este momentul pe care casatoria il celebreaza, de fapt: minunea intalnirii sufletelor voastre! Iar nunta devine acea zi sau acel sir de zile in care cei doi indragostiti isi pleaca fruntile in fata Divinitatii si ii multumesc pentru magia infaptuita.
Este atat de special acest moment, incat ceremonia pe care o realizati trebuie sa fie pe masura dragostei voastre. Dar asta nu inseamna ca daca dragostea voastra este enorma, la fel trebuie sa fie si evenimentul in sine. Nu cantitatea, ci calitatea este cea care conteaza. Nu neaparat miile de persoane, cat sutele de detalii sunt cele care dau fast si valoare nuntii voastre.
Noi, la PATCHOULI, va punem in valoare dragostea. Si lucram doar in slujba ei, caci ce poate fi mai frumos decat sa organizezi evenimentele Zeitei Afrodita?
In numele Frumusetii si Pasiunii, am creat Couture Weddings – acele ceremonii in care totul este lucrat manual, ca pentru o prezentare de moda de la Paris.
Haute Couture este amalgamul suprem intre arta, design unic, materiale de lux, si tehnica minutioasa. Chiar daca nu iti putem crea rochia de mireasa, putem totusi sa iti realizam un eveniment couture floral. Deci te poti astepta ca nunta sa iti fie invaluita de broderii, voaluri si dantela Chantilly – toate lucrate manual.

 
Tot unicat iti vom oferi si buchetul de mireasa, corsajele, buchetul de nasa, butonierele, cocardele, coronitele de flori, marturiile, aranjamente florale si lumanarile personalizate din ceara naturala, care vor aduce prospetime, frumusete si parfum nuntii tale.
Cum Iubirea este cel mai pretios sentiment al omului, noi stim ca ceremonia nuntii este altarul iubirii. Iar daca o nunta couture nu este alegerea ta, avem o propunere la fel de incantatoare la extrema cealalta: Natural Wedding.

 
Diafana, plina de puritate si de flori, la un conac sau intr-o padure, cu lumanari si fara electricitate, la un barbeque romantic intr-o atmosfera a anilor `30 – o nunta la fel de naturala ca dragostea ta pentru cel sau cea cu care iti vei petrece eternitatea.

 
Iti lasam imaginatia sa zboare si in curand vei simti cum se contureaza nunta ta unica. Pana atunci, iti lasam ca sursa de inspiratie doua dintre evenimentele realizate de curand, de noi. O nunta de la Verona/Italia (Byblos Art Hotel Villa Amista), sub tema „Theater Plays”, iar alta din Bulgaria (Thracian Cliffs Golf & Beach Resort), intitulata „The Birth of Venus”.
Doreste-ti orice, oriunde in lume. Fii liber, caci iubirea nu cunoaste limite. Traieste, pentru ca in doi viata este fericirea absoluta. Iar bogatia nuntii tale las-o pe seama florilor…
Pe langa design floral, PATCHOULI ofera servicii de amenajari de interior si exterior, decoratiuni, sugestii de locatii sau destinatii, recuzita, invitatii, recomandari de servicii video si fotografi, beauty squad (make-up, hair, nails), fashion brands, cadouri selecte pentru miri si nasi.

Comentarii